Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Burgundian fundraising for 15 years of Ride for the Roses

11 September 2019
Press Release in Dutch

Bourgondische fundraising voor 15 jaar Ride for the Roses

Franse wijnen, Franse tapas, Franse live jazzmuziek, in de sfeervol verlichte omgeving van Villa Maria. Met als klapstuk van de avond, een spetterende veiling door team Lauw & Marro, waarbij bijzondere kunstwerken onder de hamer gaan.

Op 19 september a.s. vindt bij Villa Maria een unieke fundraising evenement plaats in het kader van 15 jaar Ride for the Roses. De opbrengsten van de avond worden besteed aan voorlichting en extra zorg voor de groeiende groep kankerpatiënten op Curaçao over wie het Prinses Wilhelmina Fonds zich ontfermt.

Bijzonder zijn de donaties van de kunstwerken. Van diverse kanten is de organisatie benaderd en worden items gedoneerd. Het veiling duo Lauw Jacobs en Marro Pietersz maakt tijdens de avond tevens, een kleine zijstap, waarbij een aantal gesigneerde collector’s items geveild worden. De livemuziek zal worden aangevuld met een special guest die deze Franse avond zeker extra cachet zal geven.

De laatste all inclusive kaarten a ANG 150,- p.p. zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten, Servir Frais (waar deze maand ook Wine for the Roses wijndozen te koop zijn!), Winebar JOY en bij het Ride for the Roses bestuur. Online kunnen geïnteresseerden terecht bij www.bit.ly/ArtWineJazz.
Er is mogelijkheid een tafel te reserveren voor minimaal 8 personen. Voor meer info bel 511 6968.

Info: Fransien van Haaren 660-5505 / 511 6968

Share this news