Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Cultuurfestival Night for the Roses

6 januari 2023
Press release in Dutch

WILLEMSTAD – De Night for the Roses is een multidisciplinair cultuurfestival dat op vrijdag 13 januari gehouden wordt op het terrein van Landhuis Bloemhof. De opbrengst komt grotendeels ten goede van de stichting Ride for the Roses, de organisatie die zich al jarenlang inzet ten behoeve van kankerbestrijding.

Landhuis Bloemhof, de mondi en de Kathedraal van Doornen zijn deze avond het décor voor verschillende voorstellingen. Number Ten zal de inwendige mens verzorgen.

Aan het festival doen mee:

  • De dichters Estela de Haseth, Vesuhely Americaan en Sheila Payne.
  • Fina Dance Art School zal met haar leerlingen dansen gebaseerd op een choreografie speciaal voor deze fondsenwerving ontwikkeld.
  • Kunstenaar Christian Peralta met een sneak preview van zijn expositie ‘Quit my job, paint your life’.
  • Vocal Group Popcorn.
  • Er zal een theatrale Mondi wandeling zijn met Drazans.

Muziek is er van Chispas Latinas, Russell Soleana & Isoko, Christine en Randal Corsen & Friends, Crisèn i haar 8.40 band en van leerlingen van de CCC Music Academy Edgar Palm.

 

Het festival zou eerder in november jl. gehouden worden, maar moest worden uitgesteld vanwege de regen. Mensen die al een kaartje hebben gekocht, kunnen met dat entreebewijs naar binnen. Kaarten kosten 45 gulden (catering niet inbegrepen) voor volwassenen, 20 gulden voor kinderen (0 tot 12 jaar) en zijn in de voorverkoop en aan de deur verkrijgbaar bij Landhuis Bloemhof aan de Santa Rosaweg nr. 6 (naast Tap Maar In).

 

Doe met ons mee en begin het nieuwe jaar met kunst, muziek, dans, theater en poëzie en draag bij aan het goede doel.

 

Share this news