Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Coming Saturday Art for the Roses auction & dinner night (in Dutch)

13 maart 2023
PERSBERICHT

Kathedraal van Doornen is de locatie

WILLEMSTAD – De oorspronkelijk voor november vorig jaar geplande maar daarna vanwege wateroverlast noodgedwongen uitgestelde kunstveiling & dinner evening Art for the Roses, vindt nu zaterdag 18 maart plaats. Met de Kathedraal van Doornen als achtergrond willen stichting Ride for the Roses en Landhuis Bloemhof met steun van hoofdsponsor Orco Bank tijdens een drie gangen diner mensen bereid vinden om goed te bieden op de aangeboden kunstwerken. Het uiteindelijke doel is dat die avond onder leiding van de auction masters Michèle Russel-Capriles en Dimitri Cloose zoveel mogelijk geld wordt opgehaald. Die fondsen komen allemaal ten goede van de zorg van kankerpatiënten op het eiland.

Eerder waren de 36 ingezonden werkstukken van lokale artiesten (met een roos erin verwerkt) een maand lang te bezichtigen tijdens een expositie in Landhuis Bloemhof. Die stukken zijn nog altijd te bezichtigen in de digitale catalogus die staat op de website van Ride for the Roses (ridefortheroses.net).

Online is het nog mogelijk dat belangstellende personen en bedrijven kaarten a raison van 175 gulden per persoon kopen voor deze ‘auction & dinner night Art for the Roses’. Personen en bedrijven die al kaarten hadden voor het evenement van november jl. kunnen daarmee zaterdag binnenkomen. De ingang is bij Landhuis Bloemhof. Parkeren is daar mogelijk en op de parkeerplaats van Orco Bank.

Share this news