Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Orco Bank extends sponsorship contract for Ride, Swim and Walk for the Roses

Press Release in Dutch

WILLEMSTAD – Orco Bank heeft zich opnieuw voor drie jaar gecommitteerd als hoofdsponsor aan de stichting Ride for the Roses Curaçao. Op maandag 18 december tekende de directie van de bank de overeenkomst met deze stichting die garant staat voor de organisatie van het grootste jaarlijkse fundraising project op Curaçao ten behoeve van de strijd tegen kanker en de steun aan patiënten van kanker en hun naasten.

Al vanaf 2006 fungeert Orco Bank als hoofdsponsor van dit sportieve evenement waar elk jaar rond de 10 duizend personen van alle leeftijden aan mee doen. Met het contract dat gisteren is getekend verbindt Orco Bank zich weer aan de Ride voor de jaren 2018, 2019 en 2020, met een optie om het daarna opnieuw te verlengen. De stichting Ride for the Roses prijst zich gelukkig met deze constructieve opstelling van hoofdsponsor Orco Bank.

De volgende editie is op zondag 21 januari 2018 voor de Ride (fietsen), Swim & Walk for the Roses, terwijl een week eerder op 14 januari al de Sail for the Roses plaatsvindt.

De geprolongeerde sponsorovereenkomst werd namens de Orco Bank getekend door mevrouw Milouzka (Milli) Sprock (Managing Director Finance & Operations) en Kenny Canword (Managing Director Commercial Affairs, beiden rechts op foto) en namens Ride for the Roses door Robbin Martina (voorzitter, midden) en Benno van Leeuwen (secretaris).

Share this news